It is currently Sun Sep 05, 2010 8:33 am

Post new topic Reply to topic  [ 76 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Brasov - FC Vaslui
PostPosted: Mon Mar 08, 2010 8:43 pm 
Vizitator

iscar wrote:
nu stiu ce sa zic, am fragmentat si noi jocul, e de ajuns sa vedem cate cartonase galbene avem ...

Ai dreptate, prea multe cartonase galbene mai ales ca sunt luate mai mult fara rost. Daca erau din unele faze decisive pentru noi in care era necesar fault era altceva, dar asa pentru trageri de timp e aiurea (ala pe care l-a luat Wesley a fost intradevar fara niciun rost mai ales ca nu trebuia sa se bage sa ia mingea). Mda, nu stiu cum ii invata Lacatus, dar au jucat mai mult la tragere de timp (cel putin asa mi s-a parut mie). Dupa stilul de joc al echipei nu s-ar zice ca "fostul mare jucator" al stelei ar fi fost atacant in intreaga lui cariera de fotbalist, deoarece echipa joaca prea defensiv. :neaahhh:

Profile  

PostPosted: Mon Mar 08, 2010 8:43 pm 
Fanatic

iscar wrote:
Frenetic wrote:
ce te faci cu lambadele astea de la brasov. n-au stiut decat sa cerseasca faulturi. meci fara dinamica, arbitru retard care fluiera orice atingere. din nou am tras de timp. apararea cam nesigura in multe faze. wes mai bine nu ar fi jucat azi. indolent, interes 0. gen cum o ardea BurduHan la inceput.
Greu fara Mike.

:pauza: nu stiu ce sa zic, am fragmentat si noi jocul, e de ajuns sa vedem cate cartonase galbene avem ...
6 cartonase galbene :Wesley,Costly,Gerlem,Papp,Hugo luz,Milanov[nu sunt sigur daca l-a avertizat la un aut]...ce sa-i spun eu stelistului Ultras???Finantatorul sa-i spuna:ti-am adus jucatorii castiga "dar el are obiectiv 1-5 si nu-si face probleme...mai ramane CUPA ca daca nu trece de Brasov...LA REVEDERE,LACA :ploua: :yeee: sa vedem ce facem cu Bistrita o echipa deloc de neglijat :roll: meciul se joaca duminica la ora 16.00 :aplauze:

Profile  

PostPosted: Mon Mar 08, 2010 9:20 pm 
Activ

una peste alta, un punct la brasov, statistic, este foarte bine, dar totusi se vede ca lacatus este un antrenor mediocru. la 1-0 s-a bagat cu fundu in poarta in loc sa stam calare. valoarea jucatorilor pe un teren excelent s-a vazut fara dar si poate. avem jucatori cu reale calitati, numai ca lipsste antrenorul. saracu numar 7 stie doar disciplina in rest e cam praf...urmeaza 2 meciuri cu 2 echipe in forma. gloria care joaca bine doar acasa si iasu care joaca foarte bine acasa...daca le comite, o sa mance oua fierte in capitala...de tot :D

Profile  

PostPosted: Tue Mar 09, 2010 7:26 am 
Banat de Moderatori

Profile E-mail  

PostPosted: Tue Mar 09, 2010 10:53 am 
Site Admin

rober wrote:
in zona aia trebuia sa fie si nenea luz,care daca va uitati la reluari sta undeva singur singurel la 11 m si admira peisajul
probabil era cu gandu` la "el salvador" (sau cum s-o numi baru` ala din spate la bcr). la 2 si ceva, cand am ajuns si noi in Vaslui, genchev, pavlovic si milanov ieseau de acolo foarte bine dispusi, erau numai rasete. masina lui luz era inca acolo probabil ca nu a plecat prea curand.

n-ai ce sa te faci cu lacatus... n-are nici o legatura cu postul de antrenor. ce ma mira pe mine este faptul ca porumboiu se face ca nu vede si nu ii zice nimic.

buna observatie a facut dydy in deplasare. AVEM 7 PUNCTE IN 6 MECIURI. pai in ritmu` asta ne batem la evitarea retrogradarii, mai ales ca, asa cum a zis si iscar, meciurile dificile abia de acum incep.

Profile E-mail  

PostPosted: Tue Mar 09, 2010 11:49 am 
Gerlem cand a ratat probabil se gandea la creatza de la Racovita una de clasa a 10-a . Probabil l-a facut ea sa uite de egal in El Salvador . Astia ar trebui arsi cand ii vede cineva in cluburi .

PostPosted: Tue Mar 09, 2010 12:18 pm 
Fanatic

din partea mea pot sa stea si sa doarma numai in crasme si sa se tavaleasca cu toate tarancile. dar sa vad atitudine si determinare pe teren. cazuri celebre de betivani si curvari sunt in anglia cate vrei si cate nu vrei (gerrard, terry, belamy, riise-la vremea lui), dar peste 10 ore cand ii pui sa joace , rup terenu. asa cu ochii buhaiti de bautura.
in fine,noi avem fotbalul nostru, cei de sus au afacerile lor.

Profile  

PostPosted: Tue Mar 09, 2010 2:37 pm 
Fanatic

Are careva meciul intreg ? Raman dator.

Profile  

PostPosted: Tue Mar 09, 2010 6:53 pm 
Fanatic

Nu vi se pare ca cerem prea mult de la echipa???si de la antrenor???nu vi se pare ca suntem limitati ca nu jucam nimic ca nu avem nicio ideie tactica???sunt intrebari care pe mine unul ma "macina"...ieri la Brasov nu am aratat de echipa care vrea sa joace in Europa...si totusi jucatorii avem,valorosi indiscutabil,ce ne lipseste???raspunsul e doar unul:un ANTRENOR :roll: eu unul sunt din fire un optimist dar cand vad ca echipa nu merge imi dispare increderea...cand Finantatorul declara ca Pavlovic a fost omul meciului eu unul nu mai inteleg nimic :nu stiu:

Profile  

PostPosted: Tue Mar 09, 2010 7:10 pm 
Fanatic

cypyvs wrote:
revine coman din cate am citit.
eu zic ca o sa facem un egal, cu multe ocazii de gol dar cu muulte ratari de ambele tabere
zic un 0-0 sau un 1-1. sper sa ma insel

din pacate am avut dreptate. la cum ne-au dominat inainte de a inscrie e bine ca am scapat numai cu un gol primit. cat despre costel asta parca are capu in colturi. se inalta 2 metri si da 4 peste :ciuda:. la fazele fixe ar trebui sa profitam.
"Sunt mulţumit de rezultat, deşi puteam să mai marcăm şi să ajungem pe locul doi. Oricum, important este că suntem în lotul fruntaş şi vom face totul să rămânem acolo. La 0-0, trebuie să recunoaştem că FC Braşov a avut mai multe ocazii, dar la fel şi noi la scorul de 1-1. Una peste alta, este bine că s-a terminat aşa", a declarat Marius Lăcătuş la finalul partidei. :roll:
cred ca si la egal cu bistrita o sa fie multumit

Profile E-mail  

PostPosted: Tue Mar 09, 2010 9:34 pm 
Suporter

Suhy wrote:
Nu vi se pare ca cerem prea mult de la echipa???si de la antrenor???nu vi se pare ca suntem limitati ca nu jucam nimic ca nu avem nicio ideie tactica???sunt intrebari care pe mine unul ma "macina"...ieri la Brasov nu am aratat de echipa care vrea sa joace in Europa...si totusi jucatorii avem,valorosi indiscutabil,ce ne lipseste???raspunsul e doar unul:un ANTRENOR :roll: eu unul sunt din fire un optimist dar cand vad ca echipa nu merge imi dispare increderea...cand Finantatorul declara ca Pavlovic a fost omul meciului eu unul nu mai inteleg nimic :nu stiu:

in primul rand nu noi cerem in mod expres performanta de la echipa,noi doar speculam,atat cat se pricepe fiecare,ci patronul o cere,pe buna dreptate in urma investitiilor facute...daca el ar declara ca e multumit cu salvarea de la retrogradare,nici noua nu ne-ar trece prin cap ca putem lua un trofeu...nu-l simpatizez pe lacatus,dar trebuie sa spun ca ceea ce am jucat la brasov e ceea ce am jucat in toate meciurile,pierdute sau castige,in deplasare..la craiova am marcat apoi ne-am retras in mod deliberat,aia atacau,dar fara folos...diferenta e ca acolo am mai dat o boaba,ceea ce se putea intampla si la brasov daca rebelul nu se grabea si finaliza cu calm.....la urziceni dupa ce am marcat 2-1,acelasi lucru,ne-am retras,cu steaua la fel....esenta fotbalului e golul la urma urmei,ce folos sa ataci 90 de min. da nu esti in stare sa bagi odata mortul in casa :hmmm: l..fiecaruia i-ar place sa vada o echipa a vasluiului care se duce la brasov si le da 3-0 la pauza,dar mai sunt si advesarii in joc si aia motivati ca joaca acasa,au si ei obiective,diferenta de valoare e clar in favoarea noastra probabil cu mai toate echipele din liga I,dar nu foarte mare...echipa e oarecum schimbata,papp e nou,milanov la fel,delgado nu a prea jucat in tur,costly....cu totii vrem sa rupem tot imediat,dar nu prea se poate...brasovul e o echipa mult mai omogena ca noi,asta e singurul lor atu,ca valoare individuala nu-s in primele 8 echipe...alta chestie,in deplasare orice echipa se exprima altfel decat acasa,pana si barcelona se chinuie uneori cu niste adversari mult inferiori...bun acuma daca ar veni grigoras la echipa,dau un exemplu,joci 4-3-3 cum joaca el de obicei,ataci 90 de minute,ocazii,una alta,spectacol si patesti cum a patit is-ul la timisoara...nu exista in romania echipa care sa vina la tine acasa si sa te domine 90 de minute si sa te bata la fundu' gol....te poate domina tactic,cum facea urziceniul pe vremea lui petrescu,aveau 2 ocazii din care una se materializa si pierdeai 1-0,iar tu atacai a paguba,pentru ca ei te lasau sa faci asta...la brasov nu cred ca n-am avut o idee tactica,doar ca am facut cateva gafe destul de mari in aparare,lucru de altfel greu de evitat indiferent de echipa,altfel s-ar termina 0-0 toate meciurile....cu siguranta sunt multe lucuri de discutat,numai ca asa suntem cu totii ne uitam ce bani s-au investit,cam ce jucatorii au venit si gata i-am bagat la joc ii spulberam pe toti,dar treburile nu merg chiar asa,din pacate......stiu ca tu aveai cateva "reprosuri" la adresa lui delgado.eu nu spun ca e cel mai bun de la vaslui,dar in conditiile in care a jucat destul de putin a reusit urmatoarele:in meciul cu astra trage sub bara respinge slab munteanu,gol pavlovic parca.....la craiova,centrare de calitate numai buna pentru mike,1-0...la urziceni,iarasi el centrare perfecta pentru wesley cap wesley 2-1,gol cu pandurii,gol cu brasov,indiferent ca l-a dat cu fundul sau cu tibia,e gol...pentru un jucator ce nu a jucat prea mult si care e rezerva lui burdujan cred ca e foarte bine,asta cred eu

Profile  

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 12:33 pm 
Fanatic

De acord cu tine rober dar la Brasov pot sa spun ca am jucat bine chiar f. bine prima repriza cand stegarii nu prea s-a apropiat de poarta...in schimb dupa pauza ne-au dominat insistent[bineinteles ca si noi ne-am retras] si normal am primit si gol la o grava greseala de marcaj...Abrudan cum am vazut cu totii a fost incredibil de liber la devierea cu capul a lui Diogo...Dinu Vama comenta in stilul lui caracteristic ca mingea la Wesley in repriza a 2-a a ajuns intamplator :neaahhh: a fost o pasa geniala a lui Gerlem care se "simte" f. bine cu Wesley...in fine urmeaza Bistrita si sunt tare curios ce maniera de joc va adopta Lacatus :miticel: o alta observatie e ca nu avem mijloc,inchizatorul si playmakerul sunt ESENTIALI mai ales in jocurile de afara...e o parere strict personala :roll:

Profile  

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 1:43 pm 
Suporter

Suhy wrote:
.Dinu Vama comenta in stilul lui caracteristic ca mingea la Wesley in repriza a 2-a a ajuns intamplator :neaahhh: a fost o pasa geniala a lui Gerlem care se "simte" f. bine cu Wesley...:

vama ala e un oparit,n-are nici o treaba cu fotbalul e un parvenit in lumea asta..."Primul sau loc de munca a fost la spitalul de nebuni, unde era magazioner"...el acuza arbitrajul,dupa ce ca au primit vreo 20 de lovituri libere moca sau faza in care fundasul lor dreapta il trage pe wesley de tricou si trebuia sa ia galben...sper sa ii scoatem din cupa sa nu mai comenteze

Profile  

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 9:05 pm 
Fanatic

"FC Vaslui a fost sancţionată cu o penalitate financiară de 910 de lei, pentru comportament neregulamentar la meciul cu FC Braşov." sursa prosport

Stie cineva ce s-a intamplat la meci de am fost amendati?

Profile E-mail  

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 9:42 pm 
Fanatic

galben-verde wrote:
"FC Vaslui a fost sancţionată cu o penalitate financiară de 910 de lei, pentru comportament neregulamentar la meciul cu FC Braşov." sursa prosport

Stie cineva ce s-a intamplat la meci de am fost amendati?

Conteaza??E vorba de 9 milioane ,adica nimic,e-o frectie.Tmisoara tocmai a fost penalizata cu 1 miliard jumate..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 76 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next