Suhy wrote:
Nu vi se pare ca cerem prea mult de la echipa???si de la antrenor???nu vi se pare ca suntem limitati ca nu jucam nimic ca nu avem nicio ideie tactica???sunt intrebari care pe mine unul ma "macina"...ieri la Brasov nu am aratat de echipa care vrea sa joace in Europa...si totusi jucatorii avem,valorosi indiscutabil,ce ne lipseste???raspunsul e doar unul:un ANTRENOR

eu unul sunt din fire un optimist dar cand vad ca echipa nu merge imi dispare increderea...cand Finantatorul declara ca Pavlovic a fost omul meciului eu unul nu mai inteleg nimic

in primul rand nu noi cerem in mod expres performanta de la echipa,noi doar speculam,atat cat se pricepe fiecare,ci patronul o cere,pe buna dreptate in urma investitiilor facute...daca el ar declara ca e multumit cu salvarea de la retrogradare,nici noua nu ne-ar trece prin cap ca putem lua un trofeu...nu-l simpatizez pe lacatus,dar trebuie sa spun ca ceea ce am jucat la brasov e ceea ce am jucat in toate meciurile,pierdute sau castige,in deplasare..la craiova am marcat apoi ne-am retras in mod deliberat,aia atacau,dar fara folos...diferenta e ca acolo am mai dat o boaba,ceea ce se putea intampla si la brasov daca rebelul nu se grabea si finaliza cu calm.....la urziceni dupa ce am marcat 2-1,acelasi lucru,ne-am retras,cu steaua la fel....esenta fotbalului e golul la urma urmei,ce folos sa ataci 90 de min. da nu esti in stare sa bagi odata mortul in casa

l..fiecaruia i-ar place sa vada o echipa a vasluiului care se duce la brasov si le da 3-0 la pauza,dar mai sunt si advesarii in joc si aia motivati ca joaca acasa,au si ei obiective,diferenta de valoare e clar in favoarea noastra probabil cu mai toate echipele din liga I,dar nu foarte mare...echipa e oarecum schimbata,papp e nou,milanov la fel,delgado nu a prea jucat in tur,costly....cu totii vrem sa rupem tot imediat,dar nu prea se poate...brasovul e o echipa mult mai omogena ca noi,asta e singurul lor atu,ca valoare individuala nu-s in primele 8 echipe...alta chestie,in deplasare orice echipa se exprima altfel decat acasa,pana si barcelona se chinuie uneori cu niste adversari mult inferiori...bun acuma daca ar veni grigoras la echipa,dau un exemplu,joci 4-3-3 cum joaca el de obicei,ataci 90 de minute,ocazii,una alta,spectacol si patesti cum a patit is-ul la timisoara...nu exista in romania echipa care sa vina la tine acasa si sa te domine 90 de minute si sa te bata la fundu' gol....te poate domina tactic,cum facea urziceniul pe vremea lui petrescu,aveau 2 ocazii din care una se materializa si pierdeai 1-0,iar tu atacai a paguba,pentru ca ei te lasau sa faci asta...la brasov nu cred ca n-am avut o idee tactica,doar ca am facut cateva gafe destul de mari in aparare,lucru de altfel greu de evitat indiferent de echipa,altfel s-ar termina 0-0 toate meciurile....cu siguranta sunt multe lucuri de discutat,numai ca asa suntem cu totii ne uitam ce bani s-au investit,cam ce jucatorii au venit si gata i-am bagat la joc ii spulberam pe toti,dar treburile nu merg chiar asa,din pacate......stiu ca tu aveai cateva "reprosuri" la adresa lui delgado.eu nu spun ca e cel mai bun de la vaslui,dar in conditiile in care a jucat destul de putin a reusit urmatoarele:in meciul cu astra trage sub bara respinge slab munteanu,gol pavlovic parca.....la craiova,centrare de calitate numai buna pentru mike,1-0...la urziceni,iarasi el centrare perfecta pentru wesley cap wesley 2-1,gol cu pandurii,gol cu brasov,indiferent ca l-a dat cu fundul sau cu tibia,e gol...pentru un jucator ce nu a jucat prea mult si care e rezerva lui burdujan cred ca e foarte bine,asta cred eu